Petits x Petits promou l’escriptura creativa i l’interès per la lectura en els nens i nenes a través d’un aprenentatge social i emocional, amb independència de les seves capacitats, estatus socioeconòmic i ubicació. Per això quan parlem de construir la biblioteca infantil mes gran del món, diem que TOTS els nens i nenes del món hi són convidats.

Sabem que és fàcil que la Maria, en Joel o el Jon en formin part d’ella. Tenen els mitjans, la capacitat i el suport dels seus pares i mestres. Però potser és més difícil que ho puguin fer altres nens que no tenen tot això … i sabem que, malauradament, n’hi ha molts.

Per aquesta raó l’equip de Petits x Petits es posa a disposició de totes aquelles entitats dels Tercer Sector Social que treballen en l’àmbit de la infància i l’educació, que comparteixin les nostres creences:

  • Creiem que no aprenem repetint, de memòria, sinó fent, quan ens emocionem.
  • Creiem en el talent extraordinari dels nens, en la seva capacitat de creació, d’innovació i de pensament divergent, i valorem enormement els seus treballs, les seves creacions.
  • Creiem que TOTS els nens i nenes són originals, com individus, cultura i societat.
  • Creiem que les noves generacions s’han de caracteritzar per ser gent creativa, innovadora, vital, amb autoconfiança i independent, variada, compromesa socialment i amb visió de futur … I per saber escriure, expressar i compartir els seus sentiments, pensaments i idees.

 

Us presentarem el nostre projecte i segur que trobarem una manera de col·laborar: suport en la utilització del portal Petits x Petits, tallers dirigits a infants, visualització de la vostra tasca a l’espai “petits world” del nostre web, obtenció de material escolar, …

Us convidem doncs a formar part d’aquest projecte. Junts serem millors !!!

 


En Notícies, Petits world el

Comentaris

Escriu una resposta o comentari

Your email address will not be published.