Com ja sabeu, Petits x Petits té com a objectiu promoure l’escriptura creativa i l’interès per la lectura en els nens i nenes a través d’un aprenentatge social i emocional, amb independència de les seves capacitats, estatus socioeconòmic i ubicació.

Ja que el nostre interès és educatiu però alhora social, ens agradaria presentar-vos i animar-vos a participar a voluntariARTE, un certamen promogut per La Plataforma del Voluntariado d’Espanya que pretén fomentar la tasca voluntària entre la infància i l’adolescència a través de l’expressió artística .

Aquesta edició de voluntariARTE compta amb una categoria infantil per a nens i nenes d’entre 6 a 11 anys, a més de la d’adolescents, que va dels 11 als 18 anys i la juvenil, que va dels 19 als 22. L’objectiu és que cada participant aporti la seva pròpia visió del voluntariat: quin és el seu significat, el sentit, la utilitat … i plasmi el seu personal punt de vista a través del dibuix o el relat.

Podeu participar enviant còmics, collages, dibuixos o relats. Us adjuntem el link on trobareu les bases del concurs i altra informació addicional. El termini límit per enviar les obres és el 31 d’octubre de 2015. Teniu temps! Durant les vacances, a la tornada a l’escola amb els companys de classe, … Segur que teniu molt per explicar.

http://www.plataformavoluntariado.org/4-edicion-voluntariarte.php

 


En Notícies, Petits world, Recomanats el

Comentaris

Escriu una resposta o comentari

Your email address will not be published.